SAKUSKA

HAPUKURK MEEGA 3.-
MARINEERITUD SEENED 3.-
HAPUKAPSAS JÕHVIKATEGA 3.-
SOOLAPEKK LEIVAGA
Soolapekk musta röstleiva ja küüslauguga
4.-
METSASEENESALAT
Seenesalat röstitud mustal leival
4.-
SAKUSKAVAAGEN KAHELE
Neli erinevat juustu, parma sink, soolapekk, kanavardad, kevadrullid, hapukurk, tartar kaste ja ploomikaste
18.-
KALAVAAGEN KAHELE
Graavitud lõhe, kala punases marinaadis, heeringas, kala taignas ja tartar kaste
18.-

EELROAD JA SALATID

HEERINGAS KARTULI JA HAPUKOOREGA
Heeringas keedukartuli, hapukoore ja punase sibulaga
5.-
OLIVIER' SALAT
Slaavipärane kartulisalat
6.-
TSAARI SALAT GRAAVILÕHEGA
Punapeedisalat graavitud lõhega
7.-
KUKESEENESALAT
Roheline salat kukeseente, krevettide ja pošeeritud munaga
7.-
CAESARI SALAT KANAFILEE JA PEEKONIGA9.-
CAESARI SALAT HIIDKREVETTIDEGA10.-
BÖFF A'LA TARTAR
Veisetartar kappari, oliivi, anšhoovise, hapukurgi, marineeritud seente, punase sibula ja munaga
15.-

PRAED

TŠEHHOVI KRUUBIPUDER
Sealihakõrnete, hapukapsasalati ja koorekastmega
8.-
POŽARSKI KOTLET
Kartulipüree, köögiviljade ja kukeseenekastmega
10.-
BUZENINA KUKESEENEPERLOTTOGA
Ahjuliha odrakruubi ja kukeseenekastmega
12.-
PORTOBELLO SEEN (vegan)
Salatipadjal portobello seen vegan parmesani, kirsstomati, pirni ja röstitud seemnetega
13.-
PRAETUD PART
Pardirinnafilee kartulipüree, värske salati ja sametise kukeseenekastmega
15.-
PRAETUD KOHAFILEE
Võis röstitud kartuli, meeporgandi ja sidrunikastmega
17.-
TŠEHHOVI SÄRISEV PANNILIHA
Mundris kartuli ja hapukapsa-jõhvikasalatiga
17.-
KÜPSETATUD VEISE SISEFILEE
Aurutatud spargli, röstitud kartuli ja viskikastmega
21.-

SUPID

SELJANKA6.-
BORŠ PEKILEIVAGA6.-
UHHAA "KOLM ÕDE"
Uhhaa kolmest erinevast kalast
6.-

PELMEENID

PRAEPELMEENID 5.-
PELMEENID PULJONGIS 5.-
PELMEENID KUKESEENEKASTMES 7.-
KUKESEENEPELMEENID (taimetoit)
Käsitsi valmistatud kukeseenepelmeenid puljongis
7.-
HAUGIPELMEENID
Käsitsi valmistatud haugipelmeenid puljongis
8.-

DESSERDID

MAJAKOOK4.-
SOE KOHUPIIMAKOOK
JÄÄTISEPALLIGA
4.-
PANNKOOGID MOOSIGA 4.-
PANNKOOGID JÄÄTISEGA 5.-
SÕRNIKUD TOORMOOSI JA HAPUKOOREGA 5.-
PAVLOVA VÄRSKETE MARJADEGA6.-
JÄÄTISEKOKTEIL4.-

KUUMAD EELROAD

LILLKAPSA ŽULJEN
Juustukattega lillkapsas kooreses kastmes
6.-
KUKESEENE-KANALIHA ŽULJEN
Juustukattega kukeseened ja kanaliha kooreses kastmes
7.-
PLIINID KALAMARJA JA HAPUKOOREGA
10.-

LASTEMENÜÜ

Meisterda endale ise: 4.-
*viinerid, kanafilee või kotletid
*kartulipüree või friikartulid
*hapukoor või ketšup
Lisandiks kirsstomatid ja kurk

KONTAKT

Ülikooli 5, TARTU

Telefon: +372 522 0659

E-mail: info@tsehhov.ee

OLEME AVATUD

E - N  12.00 - 23.00

R - L  12.00 - 24.00

P  12.00 - 20.00