SAKUSKA

HAPUKURK MEEGA 3.-
MARINEERITUD SEENED 3.-
HAPUKAPSAS JÕHVIKATEGA 3.-
SOOLAPEKK LEIVAGA
Soolapekk musta röstleiva ja küüslauguga
4.-
METSASEENESALAT
Seenesalat röstitud mustal leival
4.-
MARINEERITUD SILMUD
Marineeritud Narva silmud röstsaia ja sibulamoosiga
10.-
LIHAVAAGEN KAHELE
Kotletid, marineeritud liha, soolapekk, buzenina, marineeritud kurk ja mesi
15.-
JUUSTUVALIK KAHELE
Neli erinevat juustu murakamoosiga
17.-
KALAVAAGEN KAHELE
Graavitud lõhe, kala punases marinaadis, heeringas, kala taignas ja tartar kaste
18.-

EELROAD JA SALATID

HEERINGAS KARTULI JA HAPUKOOREGA
Heeringas keedukartuli, hapukoore ja punase sibulaga
5.-
OLIVIER' SALAT
Slaavipärane kartulisalat
6.-
KASUKAS
Punapeedi-heeringasalat
6.-
KUKESEENESALAT
Roheline salat kukeseente, krevettide ja pošeeritud munaga
7.-
CAESARI SALAT KANAFILEEGA8.-
CAESARI SALAT HIIDKREVETTIDEGA9.-
BÖFF A'LA TARTAR
Veisetartar kappari, oliivi, anšhoovise, punase sibula ja vutimunaga
13.-

PRAED

TŠEHHOVI PAJAROOG
Ahjupotis serveeritud koorekastmes sealiha kartulipüreega
8.-
KARULAUGU ORSOTO
Vegan karulaugu orsoto grillitud tofu ja pastinaagikrõpsudega
9.-
POŽARSKI KOTLET
Kartulipüree, köögiviljade ja kukeseenekastmega
10.-
BUZENINA KUKESEENEPERLOTTOGA
Ahjuliha odrakruubi ja kukeseenekastmega
12.-
PRAETUD PART
Praetud pardirinnafilee röstitud kartulipannkookide, värske salati ja sametise kukeseenekastmega
13.-
PRAETUD KOHAFILEE
Võis röstitud kartuli, värske salati ja tartar kastmega
15.-
TŠEHHOVI SÄRISEV PANNILIHA
Mundris kartuli ja hapukapsa-jõhvikasalatiga
17.-

SUPID

SELJANKA6.-
BORŠ PEKILEIVAGA6.-
UHHAA "KOLM ÕDE"
Uhhaa kolmest erinevast kalast
6.-

PELMEENID

PRAEPELMEENID 5.-
PELMEENID PULJONGIS 5.-
PELMEENID KUKESEENEKASTMES 7.-
HAUGIPELMEENID
Käsitsi valmistatud haugipelmeenid puljongis
8.-

DESSERDID

MAJAKOOK4.-
SOE KOHUPIIMAKOOK
JÄÄTISEPALLIGA
4.-
PANNKOOGID MOOSIGA 4.-
PANNKOOGID JÄÄTISEGA 5.-
SÕRNIKUD TOORMOOSI JA HAPUKOOREGA 5.-
"KIRSIAED"
Plombiirjäätis põletatud marjadega
6.-

KUUMAD EELROAD

LILLKAPSA ŽULJEN
Juustukattega lillkapsas kooreses kastmes
6.-
KUKESEENE-KANALIHA ŽULJEN
Juustukattega kukeseened ja kanaliha kooreses kastmes
7.-
PLIINID KALAMARJA JA HAPUKOOREGA
8.-

LASTEMENÜÜ

Meisterda endale ise: 4.-
*viinerid, kanafilee või kotletid
*kartulipüree või friikartulid
*hapukoor või ketšup
Lisandiks kirsstomatid ja kurk
JÄÄTISEKOKTEIL
4.-

KONTAKT

Ülikooli 5, TARTU

Telefon: +372 522 0659

E-mail: info@tsehhov.ee

OLEME AVATUD

E - N  12.00 - 23.00

R - L  12.00 - 24.00

P  12.00 - 20.00